Panasonic анонсувала захищений ноутбук Toughbook F9

Panasonic анонсувала захищений ноутбук Toughbook F9

Новинка від компанії Panasonic.

Компанія Panasonic анонсувала випуск нової моделі ноутбука, який відрізняється високим рівнем захисту. Такий ноутбук отримав назву «Toughbook F9».

Ноутбук «Toughbook F9» заснований на платформі Intel Calpella і оснащується процесором Core i5-520M, що працює на частоті 2,4 Ггц і містить інтегроване ядро Intel HD Graphics. Модель Toughbook F9 поставляється з 14,1-дюймовим дисплеєм (1440x900 точок), оперативною пам'яттю об'ємом 2 ГБ, жорстким диском місткістю 320 ГБ, оптичним приводом DVD.

Додатково в ноутбуці Panasonic Toughbook F9 міститься кардридер формату SD, гігабітний мережний інтерфейс Ethernet, модулі бездротового в'язі Wi-Fi 802.11a/b/g/n і Bluetooth 2.1, опціонально можуть встановлюватися модулі Gobi2000 й WiMAX.

Для захисту ноутбука і обмеження доступу використовується сканер відбитків пальців.

Використовуваний акумулятор ємністю 5800 мАг забезпечує до 7 годин автономної роботи ноутбука.

Дана модель оснащується корпусом з магнезіевого сплаву, який здатний витримувати навантаження до 100 кг і падіння з висоти до 76 см без будь-яких негативних наслідків для пристрою. Клавіатура ноутбука забезпечує захист від попадання всередину рідини. Маса такої моделі складає всього 1,6 кг.

Ноутбук Toughbook F9 управляється операційною системою Windows 7 в редакції Professional, при цьому користувачеві доступно право даунгрейда до Windows XP Professional.

Посилання по темі

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA