Швейцарська компанія Logitech представила бездротову клавіатуру на сонячних батареях Logitech Wireless Solar Keyboard K750.

Швейцарська компанія Logitech представила бездротову клавіатуру на сонячних батареях Logitech Wireless Solar Keyboard K750.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 живиться за рахунок вбудованих сонячних батарей без жодних додаткових кабелів або блоків живлення. Вхідне в комплект програмне забезпечення дозволяє отримати інформацію про кількість світла, щоб вибрати оптимальні умови освітленості. Воно також дає повний спектр відомостей про рівень заряду батарей і попереджає користувача у разі низького заряду клавіатури.

Перша клавіатура Logitech на сонячних батареях заряджається світлом навіть в приміщенні і може працювати до трьох місяців у повній темряві. Вбудований індикатор заряду дозволить уникнути несподіваних сюрпризів.

Клавіатура має товщину корпуса всього 7,5 мм і використовує бездротове з'єднання Logitech Advanced 2.4 GHz, а маленький приймач Logitech Unifying дозволяє додати до шести сумісних пристроїв Logitech.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 очікується в продажу на території США і Європи в січні 2011 року.

При надходженні у продаж клавіатура Logitech Wireless Solar Keyboard K750 буде доступна для замовлення на нашому сайті. Дивіться розділ сайту Клавіатури.

 

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA