Відеореєстратори SpeedSpirit

Знову в наявності - відеореєстратор SpeedSpirit Carcam III - дві камери з підтримкою GPS. Висока якість, російськомовна інструкція і меню. Відмінний комплект - утримувач на скло, автомобільне ЗУ, кабель HDMI, антена GPS, чохол і російська інструкція.

Відеореєстратор SpeedSpirit C600FHD mini - новинка! найменший реєстратор з підтримкою Full HD відео. Висока якість, російськомовна інструкція і меню. Відмінний комплект - утримувач на скло, автомобільне ЗУ, кабель HDMI, чохол і російська інструкція.

Відеореєстратор SpeedSpirit F900LHD з підтримкою Full HD відео зі швидкістю 30 кадрів в секунду. Висока якість, російськомовна інструкція і меню. Відмінний комплект - утримувач на скло, автомобільне ЗУ, кабель HDMI, чохол і російська інструкція.

Відеореєстратор SpeedSpirit DC330HD відмінний реєстратор на дві камери з підтримкою FullHD відео. Висока якість, російськомовна інструкція і меню. Відмінний комплект.

Відеореєстратор SpeedSpirit HD198 (720p) з підтримкою дозволів 1280 * 720 і 1920 * 1080. Найпопулярніша модель на сьогоднішній день.

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA