Ремонт станцій для заправки автомобільних кондиціонерів

Одне зі спеціалізованих напрямків нашого СЦ — ремонт ваговимірювального обладнання.

Станція заправки автокондиціонерів

Періодично, до нас надходять заявки на ремонт станцій для заправки автомобільних кондиціонерів. Основна причина звернень, це некоректні показання ваги холодагенту. До того ж, в ході діагностики виявляються несправності, пов'язані з роботою вакуумного насоса, а також інші, пов'язані зі зносом, забрудненнями та вологою в різних вузлах станції.

Заправна машина для автокондиціонерів

Наші фахівці беруться за ремонт заправних машин з несправним ваговимірювальним пристроєм. Неправильні або некоректні показання ваги холодагенту можливі при виході з ладу тензодатчика, розташованого під місткістю з фреоном. Також може вийти з ладу мікропроцесор на платі управління або механічні причини, які впливають на показання ваги, такі як зміщення бака, труб, дротів, ущільнювачів.

Зокрема, для коректної роботи на WAECO ASC 2000, кількість фреону має бути не менше 2 кг (бажано 3-4 кг). При кожному включенні йде природна втрата від 30 до 100 грамів фреону на скидання масла. Тому дані рекомендації, по можливості якомога рідше відключати станцію, для економії холодагенту. До того ж, кількість фреону, яку відкачують, не є еталонною, а ось яка заправляють — еталонна. Розуміючи, як важлива точність при заправці, необхідно періодично проводити технічне обслуговування та калібрування систем станції, міняти масло, фільтри та осушувачі. Рекомендується оновлювати та проводити налаштування програмного забезпечення.

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA