Кроха від Sandisk в 64Gb

Кроха від Sandisk в 64Gb

Компанія збирається застосовувати новий чіп виключно в мобільних пристроях, розширюючи доступний для користувача обсяг пам'яті. Як видно з фото, розмір накопичувача дорівнює розміру поштової марки. Варто відзначити, що Sandisk буде випускати різні за обсягом модифікації, починаючи з 4 гігабайт, і закінчуючи 64 Гб моделями.

Швидкість читання / запису - 160 Мб / сек і 100 Мб / сек відповідно. Загалом-то, досить швидко для запуску та нормальної роботи будь-якої операційної системи. Зараз вже можна робити попередні замовлення, а самі пристрої будуть доступні через декілька тижнів. До речі, точні розміри накопичувача - 16 * 20 * 1,85 мм. Вага - менше, ніж один грам.

Цілком можливо, що нові SSD-накопичувачі від Sandisk стануть дуже популярними серед виробників таких пристроїв, як планшетні ПК і ультрапортативні нетбуки. Може бути, і в комунікаторах і смартфонах такі пристрої будуть встановлені незабаром. У будь-якому випадку, такий об'єм пам'яті при таких габаритах не може не радувати і кінцевого користувача, який отримує ємні і дійсно портативні пристрої.

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA