Перший електронний підручник сертифікований Міністерством освіти і науки України

Перший електронний підручник сертифікований Міністерством освіти і науки України

Проект національного масштабу
Впровадження електронного підручника Pocketbook Education в освітню систему дозволить вирішити ряд актуальних питань, пов'язаних зі скороченням витрат на закупівлю підручників, зменшенням кількості паперових підручників і навчальних посібників для щоденного користування.

Олег Науменко, віце-президент PocketBook International: «Сучасна освіта немислима без інформаційних технологій та інтеграції у глобальний інформаційний простір. Базовим елементом освітнього процесу стає мультимедійний пристрій - найкращим і єдиним зразком якого є перший в світі електронний підручник Pocketbook Education. Використання цього сучасного устрою в освітньому процесі, з одного боку, кардинально змінює мислення учня, з іншого - надає цілий ряд очевидних зручностей: економія часу учнів на пошук актуальної інформації, економія матеріальних та енергетичних ресурсів, необхідних для виробництва традиційних паперових підручників, зниження фізичного навантаження на учня, вимушеного носити громіздкі підручники».

Особливості Pocketbook Education:

  • Електронна сторінка дорівнює сторінці звичайного підручника. Діагональ екрану Pocketbook Education - 9,7 дюймів.
  • Безпека для очей школярів. Є офіційний сертифікат, виданий Міністерством освіти і науки України та Міністерством охорони здоров'я України спеціально для Pocketbook Education.
  • Зручне програмне забезпечення. Створено вітчизняними фахівцями з урахуванням специфічних потреб школярів, студентів.
  • Електронні версії підручників. Навчальні матеріали для середньої і вищої школи можна придбати в онлайн магазині електронних книг Bookland.net.ua

Переваги для учнів

Переваги Pocketbook Education очевидні. Замість 4-5 кілограмів паперових підручників вони будуть екіпіровані сучасним пристроєм вагою всього 544 гр. Всі навчальні матеріали за декілька класів, включаючи довідники та словники, будуть завжди знаходитися під рукою. Безсумнівно, сам факт використання стильного інноваційного пристосування стане для школярів і студентів додатковим стимулом до навчання.

Bookland – он-лайн бібліотека
Наявність електронного підручника - це тільки частина національного проекту. Учні також повинні мати доступ до ідеально оцифрованих навчально-методичних матеріалів і художньої класичній літературі. Це завдання вирішує сайт Bookland.net.ua. Компанія Pocketbook International формує електронну бібліотеку навчально-методичних матеріалів для середньої і вищої школи.

Для батьків важливим є фінансовий аргумент. Вартість навчальних посібників за 2-3 роки приблизно дорівнює витратам на покупку електронного підручника. При цьому Pocketbook Education розрахований на тривалу службу. Цілком можливо, що школяр продовжить користуватися ним в університеті або передасть у спадок молодшому братові або сестрі.

Навчальні посібники можна буде придбати на ресурсі Bookland.net.ua. всього за 15-20 грн, при цьому вся класична література, яка входить у програму шкільної освіти, надається безкоштовно.

Сайт Pocketbook Education: education.pocketbook.ua.

При надходженні у продаж Pocketbook Education буде доступний для замовлення на нашому сайті. Дивіться розділ сайту Електронні книги.

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA