Електронна книга lBook V3 + - ціна знижена!

Електронна книга lBook V3 + - ціна знижена!

Не пропустіть шансу! Знизилася ціна електронної книги lbook V3+!

Переходячи на електронні книги ви допомагаєте зберігати ліси нашої планети.

Проект Lbook ™ eReader — допомагає всім нам у цьому. Ціна на популярну електронну книгу lBook eReader V3+ офіційно знижена — в листопаді 2010 актуальна ціна складає всього 2280 гривень.

Старе добре гасло «Книга кращий подарунок» — знову в моді! Це дійсно так. Електронна книга — найкращий подарунок! Читати електронні книги цікаво і дорослим і дітям. Ви можете подарувати електронну книгу дитині, рідним чи знайомим. Це не тільки стильний, незвичайний, але і дуже корисний подарунок. Для дітей це особливо важливо — читання з екрану комп'ютера або ноутбука стомлює зір, а читання з електронної книги комфортно і безпечно!

Купити електронну книгу lBook eReader V3+ ви можете прямо зараз на нашому сайті, оформіть замовлення на сторінці: http://mobik.ua/catalog/elektronnye_knigi/product.html?id=1194

Поспішайте, до Нового року залишається мало часу — придбайте електронні книги lBook eReader V3+, даруйте радість собі, рідним та близьким!

Якщо Ви хочете вигідно придбати ноутбук, електронну книгу, навігатор — зареєструйтеся на сайті Мобіка: зареєструватися. Підпишіться на розсилку новин, подій і акцій!

Посилання по темі

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA