Будьте обережні! Підроблені сертифікати на ПЗ Microsoft

Шановні партнери та гості нашого сайту!

Звертаємо вашу увагу.

У квітні 2011 року на ринку України з’явилися масові пропозиції ПІДРОБЛЕНИХ сертифікатів відповідності на різні програмні продукти Microsoft за цінами, значно нижче середніх ринкових на аналогічні типи ліцензій таких самих продуктів.

Особливо часто пропонується Windows XP Professional, Windows XP Home Edition,  Windows 7 Home Basic,  Windows 7 Professional за ціною, еквівалентною 25-ти – 50-ти дол. США.

Компанією Microsoft була проаналізована одна з наклейок (див. фото) і були зроблені наступні висновки:

                                                                  

1. Номер даного СОА відповідає китайській версії Windows 7 Home Basic.

2. На СОА вказаний регіон розповсюдження CIS and GE (СНД і Грузія).

Аналіз даної наклейки дає можливість стверджувати, що такий сертифікат є ПІДРОБКОЮ! У даний момент проводиться додаткова експертиза цього прикладу і встановлюється її походження. Юридичний представник Microsoft проводить збір інформації для подальшої передачі її до органів внутрішніх справ України.

Звертаємо вашу увагу, що підроблений сертифікат ні в якому разі не є підтвердженням прав на використання програмних продуктів Microsoft і не звільняє користувача від можливих проблем при перевірці програмного забезпечення на ліцензійність компетентними органами. 

Роблячи висновки з вищесказаного, ми просимо вас уважно поставитися до цієї інформації і проінформувати своїх партнерів про факт розповсюдження підробок. У цьому випадку повною мірою працює затвердження «безкоштовний сир буває тільки в мишоловці», так як замовник, який прийняв рішення про покупку дешевих ліцензій, ризикує бути обшуканим та просто втратити гроші.

Пам’ятайте! Робота з не ліцензійним програмним забезпеченням (ПЗ) суперечить вимогам законодавства України про дотримання прав інтелектуальної власності і може привести до кримінальної відповідальності.

Компанія "Восток" є офіційним партнером Корпорації Microsoft!

У нас Ви можете придбати ліцензійне програмне забезпечення Microsoft!

Зробіть безпечним свій бізнес! Купуйте ліцензійне ПЗ!

 

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA