Увага! Новини Корпорації Microsoft

Увага! У липні 2011 року Корпорація Microsoft припинить надавати підтримку і випуск безкоштовних оновлень системи безпеки для операційних систем Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista SP 1, а також Microsoft Office XP.

У зв’язку з цим, непідтримувані операційні системи без виправлень можуть виявитися вразливими перед вірусними атаками, зломами, схильні до виникнення проблем, пов’язаних з сумісністю з програмним забезпеченням та обладнанням. Якщо в операційній системі відбудеться збій або помилка, компанія Microsoft не зможе надати рішення проблеми до тих пір, поки система не буде оновлена до найновішої версії пакету оновлення або операційної системи.

Для підвищення безпеки і стабільності інформаційної інфраструктури вашої організації, радимо оновити або запланувати оновлення:

- Microsoft Windows XP, Microsoft Windows Vista SP 1 до нової операційної системи Windows 7, операційної системи з розширеними засобами безпеки і спрощеним управлінням ПК, підтримка якої буде доступна до 2020 р.;

- Microsoft Office XP до новітнього офісного пакету Microsoft Office 2010, який містить нові функції та вдосконалення, які допоможуть ІТ-адміністраторам налаштовувати, перевіряти, розгортати і захищати встановлені набори додатків Office.

Компанія "Восток" є офіційним партнером Корпорації Microsoft!

У нас Ви можете придбати ліцензійне програмне забезпечення Microsoft!

Обезопасте свій бізнес! Купуйте ліцензійне ПЗ!

Перейти до каталогу операційних систем

Перейти до каталогу офісних програм

 

Звертайтеся до нас за телефоном (067) 622-06-93. або відправляйте замовлення по електронній пошті info@mobik.ua
Співробітники інтернет магазину нададуть вам всю необхідну інформацію.

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA