Windows XP Professional можна використовувати до 2016 року!

Розробники та виконавці вузькоспеціалізованих пристроїв для бізнесу можуть встановлювати Windows XP Professional і використовувати її до 2016 року. Windows Embedded Enterprise — це лінійка класичних операційних систем для застосування в спеціалізованих пристроях, таких як термінали самообслуговування, промислові контроллери, POS-системи і різні вузькоспеціалізовані автоматизовані робочі місця (АРМ).

Необхідно використовувати тільки легальне програмне забезпечення!

Яку ОС вибрати у перспективі?

Windows XP Embedded — компонентна версія ОС Windows XP з доступною підтримкою до 2016 року. Всі додатки і драйвера, що працюють під Windows XP, повністю сумісні з Windows XP Embedded.

Windows Embedded Standard 2009 — компонентна версія на основі платформи Windows XP SP3 з доступною підтримкою до 2019 року. Оптимально підходить для використання на обладнанні з не оновленою компонентною базою.

Windows Embedded POSReady 2009 — спеціалізована операційна система на основі платформи Windows XP SP3, що не вимагає розробки. Використовується в торгівельному обладнанні для роздрібного та готельного бізнесу (РРО, термінали самообслуговування, інформаційні кіоски).

Windows Embedded 7 — продуктивна операційна система. Надійна і гнучка платформа Windows 7 для застосування в обладнанні для промисловості.

Windows Embedded 8 — предустановча операційна система Microsoft, яка розроблена на основі платформи Windows 8. Дана операційна система дає можливість створювати «розумні» пристрої. Її можна використовувати в інтелектуальних системах, які повною мірою використовують потенціал інтернету і хмарних технологій. Для Windows Embedded 8 Standard засіб розробки безкоштовний.

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA