Hова Windows для Вас!

Оновліть свій комп'ютер до Windows 8.1 і відкрийте для себе нові можливості для роботи і розваг.

Windows 8.1 дозволяє працювати так, як ви цього хочете, і плавно перемикатися між завданнями. Залежно від дозволу вашого екрану, ви можете використовувати до чотирьох додатків одночасно. Наприклад, можна планувати зустрічі в календарі та відповідати на повідомлення електронної пошти або записувати лекції за допомогою програми "Звукозапис" і робити нотатки на робочому столі.

У Windows 8.1 доступний знайомий робочий стіл з панеллю завдань і кнопкою "Пуск", а також новий стильний початковий екран, на який можна додавати улюблені програми, людей і сайти, щоб переходити до них одним натисненням. Крім того, ви зможете використовувати вбудоване хмарне сховище, що дозволяє отримувати доступ до фотографій і файлів де завгодно і в будь-який час. Internet Explorer 11 дозволить насолоджуватися зручним повноекранним переглядом.

Чудо-кнопка "Пошук" запускає Смарт-пошук Bing на комп'ютері, в Інтернеті і в SkyDrive, а також серед додатків і в Магазині Windows. Ви можете отримувати результати пошуку з усіх джерел і повертатися до них, не повторюючи пошук. Результати пошуку представлені в чіткому і зрозумілому графічному вигляді, так що ви відразу знайдете все те, що вам потрібно.

Купити операційну систему Windows.

Оновлення операційної системи до Windows 8.1.

Звертайтеся до нас за телефонами (056) 790-93-50; (067) 622-06-93.
Відправляйте замовлення по електронній пошті info@mobik.ua або з форми зворотного зв'язку.
Співробітники компанії Мобик нададуть всю необхідну інформацію і дадуть відповідь на всі ваші запитання.

Задати питання

Telegram Mobik.UA Viber Mobik.UA